top of page

SOS Ensiapu -verkkokurssi
Ensiavun perusteet

SOS Ensiapu on ensiavun verkkokoulutuspalvelu, missä opit ensiavun perusteet. SOS Ensiapu on suomalaisen Käypä hoito -suosituksen ja Euroopan elvytysneuvoston suositusten mukainen ensiavun peruskoulutus.

Verkkokoulutus on helppokäyttöinen ja se mahdollistaa sinulle jatkuvan oppimisen. Verkkokoulutuksen suoritettuasi saat todistuksen sähköpostiisi ja jatkossa kerran kuukaudessa ajankohtaisen uutiskirjeen sähköpostiisi.

sos-ensiapu-ensiapukurssi-verkkokurssi-sosmed
sos-ensiapu-hätäensiapukurssi-sosmed

SOS Ensiapu -hätäensiapukurssi
Verkkokurssi ja lähikoulutus 4 t

Hätäensiapukurssilla opit ennakkoon ensiavun perusteet SOS Ensiapu -verkkokurssia hyödyntäen itsenäisesti tai ryhmässä. Lähikoulutuksessa syvennät ensiapuosaamistasi ja harjoittelet käytännössä ensiaputoimia.

Lähikoulutus 4 x 45 min toteutetaan järjestävän organisaation tiloissa ja osallistujamäärä on max. 16 henkilöä/kurssi. Koulutuksen suoritettuasi saat postitse SOS Ensiapu -kortin.

SOS Ensiapu -ensiavun peruskurssi
Verkkokurssi ja lähikoulutus 8 t

Ensiavun peruskurssilla opit ennakkoon ensiavun perusteet SOS Ensiapu -verkkokurssia hyödyntäen itsenäisesti tai ryhmässä. Lähikoulutuksessa syvennät ensiapuosaamistasi laajemmin ja harjoittelet käytännössä ensiaputoimia. Koulutuksen sisällössä huomioidaan organisaation erityistarpeet.

Lähikoulutus 8 x 45 min toteutetaan järjestävän organisaation tiloissa ja osallistujamäärä on max. 16 henkilöä/kurssi. Koulutuksen suoritettuasi saat postitse SOS Ensiapu -kortin.

sos-ensiapu-ensiavun-peruskurssi-sosmed
bottom of page